مشاوره حقوقی رایگان - از کجا بدونم شخص دیگری شکایت قضایی یا سابقه حقوقی یا کیفری دارد؟

سلام وقت بخیر شخصی جهت انجام امور اداری قرار بوده از پدرم وکالت کاری بگیرد اما با هم دستی دفترخانه وکالت بلاعزل گرفته و ظاهرا یکی از راه های باطل کردن این نوع وکالت ثابت کردن سو استفاده شخص از اعتماد است و طی تحقیقاتی که انجام دادیم ظاهرا ایشان با افراد دیگری هم همین کار را انجام داده اند. حال می خواستم بدونم چجوری میتونم سابقه حقوقی یا کیفری ایشان را استعلام بگیرم؟

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

سوسابقه تنها در صورت طرح شکایت و تشکیل پرونده از سوی مرجع قضایی استعلام میشود