مشاوره حقوقی رایگان - ارثیه

باسلام پدر و برادرم اسناد ملکی به نام مادرم که فوت شده را به من و خواهرم نشان نمیدهند و میگویند همه به نام برادرمه و هیچی به شماها نمیرسه حالا میخواهند چهل میلیون به حساب من و خواهرم بریزن بعد فوت پدرم میخواهم شکایت ارث انجام بدهم آیا گرفتن این پول مدرک علیه خودم نمیشود که ارث گرفتم؟ با تشکر

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
ابتداعا ازشورای حل اختلاف درخواست انحصاروراثت کنید وبعد درخواست تحریرترکه وشناسایی اموال متوفی وبعدازشناسایی اموال ازدادگاه درخواست تقسیم ترکه کنید