مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن رضایت تصادف

سلام خسته نباشید شرمنده میگم اگه بخوایم درصدی از دیه تصادف رو بگیریم باید قبل از دادن کوپن و دریافت دیه از طرف شاکی رضایت بگیریم یا بعدش. ممنون میشم راهنماییم کنین

پاسخ ها :

عبد الخالق ازاد گلستانی

جناب آقای عبد الخالق ازاد گلستانی :

سلام نه برای اخذ درصدی از دیه قبل از صدور حکم قطعی دادگاه، باید درخواستتان را به شعبه دادگاه یا دادسرای مربوطه بدهید و اداره بیمه مربوطه با اخذ مدارکی از پرونده بدوا درصدی از دیه را تا تایین تکلیف نهایی با بررسی مدارک پزشکی قانونی (50درصد صدمات قطعی شده)را میپردازد تا زمان تایین تکلیف نهایی پرونده
موفق باشید