مشاوره حقوقی رایگان - نوشتن قولنامه با کپی سند

سلام یه ملک معامله کردیم تو بنگاه که کپی سند را به ما نشان دادند و اصل سند نبودش گفتن تو دفتر خونه است و یک ماه بعد موعد محضر داشتیم ولی گفتن کارای سند طول کشیده دوهفته دیگه هم صبر کردیم بعد گفتن که سند رهن بانک و بیاید پولتونو پس بگیرید و یه خونه دیگه بخرید ولی ما گفتیم فقط خونه میخوایم حالا دو ماه از تاریخ قولنامه گذشته و رفتیم اتحادیه برای شکایت گفتن باید دادگاه شکایت کنید. قیمت معامله مون 175 میلیون بود که 112 تا پای قولنامه داریم. حالا سوالم از کارشناس محترم اینه که: میتونم هم از بنگاه دار و هم از فروشنده شکایت کنم؟ این دو ماه 112 تومنم پیش بنگاه دار بود کی پس بگیرم باید تا آخر شکایت پول پیشش باشه؟ تو این دو ماه ملک گرونتر شده و ارزش پولم کمتر این ضرر چه طوری جبران کنم آیا دادگاه به من حق میده؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله شما هم از بنگاه وهم از فروشنده شکایت کنید .با توجه به فریب شما کلاهبرداری نیز می توانید شکایت کنید ومطالبه خسارت نیز می توانید شکایت اندوهبار از قبل از شکایت قولنامه شما خوب خوانده شود تا نظریه قطعی به شما گفته شود تا شما طرح دعوای درستی داشته باشید .