مشاوره حقوقی رایگان - مزايده

سلام يه سال حبس برام بريدن نامه از اجرا احكام يك ماه و نيم پيش اومده كه تا ١٠ روز ديگه براي اجراي حكم خودتونو معرفي كنيد
بعد من چون اعاده ي دادرسي به ديوان عالي زدم و منتظر جوابشم هنو نرفتم ميخواستم ببينم چقدر وقت دارم براي اينكه سند مزايده نره و اينكه بدون اطلاع كه مزايده نميزارن و اين تاخير برام بد نميشه؟؟؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اعاده دادرسی مانع از اجرای رای نیست. اگر خودتان را معرفی نکنید به ابتدا به ضامن ابلاغ میکنند که شما را تحویل دهد و در صورت عدم تحویل امور مزایده سند انجام میشود.