مشاوره حقوقی رایگان - موجر و مستاجر

با سلام خدمت شما عزیزان و سروران گرامی ..
مستأجری داشتم که از سال 91 تا 96 در خانه بنده حضور داشت...
ایشان از سال 91 تا 94 با همان مبلغ اولیه بدون اضافه کردن مبلغي زندگی میکرد...ولی از سال 94 که قرارداد ایشان خاتمه یافت !..هیچ قراردادی بین طرفين نوشته نشد...و به صورت شفاهی بعد از 4سال بدون ریالی افزایش قرار شد .500 هزار تومن ماهیانه اجاره اضافه کند. تا سال 96
بعد از تخليه خانه ..از 15 م وديعه که نزد بنده داشت 10م به ایشان دادم..و 5م بابت اجاره بها عقب افتاده نگه داشتم...سال 96 رفته شکایت کرده بابت 5 م تومن تا سال 99 با خسارت شده 32 م تومن که اجرایی شده و بنده محکوم به پرداخت شدم ...و 32 م بنده مسدود و به حساب دادگستری ریخته شده...!!!اینم خوبي کردن!!!!
به نظر شما دوستان راه حل بنده چیست که ثابت کنم این 5 م تومن بابت اجاره بها بوده...از سال 94 تا 96 قراردادی ندارم.
در ضمن در سال 96 که تخلیه کرد کارشناس شورا برای بازدید مراجعه کرد و کاملا شاهد هست . که در سال 96 ایشان تخلیه کرده...

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
با توضیحاتی که فرمودید رای شما قطعی شده و اکنون برای مشاوره گرفتن دیر شده است.
بهترین زمان مشاوره قبل از پرداخت مبلغ ودیعه بود و در مرحله بعد در هنگام شکایت ایشان از شما
اما با قطعی شدن حکم مشاوره فایده ای ندارد.