مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر تادیه و عدم پرداخت پول رهن توسط صاحبخانه

من یک خانه در سال 98 رهن کردم تا سال 99سال 99 به صاحبخانه زنگ زدم گفتم بیایین واسه تمدید گفتن تمدید نیاز نیست طبق قرارداد قبلی بمان. سال 1400 گفتم واسه تمدید گفتن طبق قرارداد قبلی بمان حالا از من خواسته که از خانه بروم اما پول رهن من رو نمیده میگه شکایت کن من پولت نمیدم تو دوسال قرارداد نداشتی این پول بابت اون من گفتم خودتون گفتین زده زیرش در صورتی که ایشان هیچگونه اقدامی نکردن نه به املاک گفتن نه از جایی دیگه

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا خانه را تخلیه نمایید سپس اظهار نامه برای موجر
ارسال نمایید و بعد دادخواست مطالبه
وجه رهن خانه را اقامه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بابت پول پیش دادخواست مطالبه وجه پول پیش بدهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خانه را تخلیه وکلید را به شورا تحویل و درخواست پرداخت ودیعه کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خانه را تخلیه و‌ تامین دلیل دهید و دادخواست استرداد ودیعه دهید.

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، عرض ادب و در راستای تکمیل نظر همکاران محترم در پاسخ از مشکل حقوقی شما بیان می شود با توجه به اینکه بعد از انقضای قرارداد موجر کماکان بر اساس قرارداد ، اجاره بها دریافت نمود به منزله تایید و تنفیذ قرارداد است و به صورت ضمنی قراردادی که مهلت آن به اتمام رسیده تمدید نموده لذا نمی توانند شما را الزام به تخلیه نمایند مگر توافق طرفین و همچنین شما تا سرسید سال آینده می توانید به عنوان مستاجر از منافع مال موضوع اجاره منتفع شوید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوانید اقامه دعوی نموده واسترداد ودیعه را بخواهید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ابتدا منزل را تخلیه کرده و همزمان دادخواست تامین دلیل مبنی بر تخلیه خانه بگیرید و سپس دادخواست مطالبه وجه ودیعه بدهید.
اگر هنگام مکالمه شما با صاحبخانه شاهدی بوده وی را معرفی نمائید

یک وکیل

سلام در صورت تخلیه باید پول رهن رو پرداخت کنن در صورت عدم پرداخت تخلیه نکنید

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام ابتدا طی اظهارنامه مبلغ رهن را مطالبه کنید درصورت عدم پرداخت دادخواست مطالبه دهید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

امکان طرح دعوی و شکایت برای شما وجود دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست مطالبه مطرح نمایید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
میتوانید دادخواست مطالبه مبلغ ودیعه تقدیم نماید و موجر نیز میتواند دادخواست مطالبه اجرت المثل یک سال اخیر را تقدیم نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا نسبت به تخلیه اقدام همزمان اظهارنامه ارسال دارید