مشاوره حقوقی رایگان - الزام به انجام تعهد

سلام، وقت بخیر و خسته نباشید.
طی یک شکایت کیفری با عنوان مزاحمت و ممانعت از حق از شخصی شکایت نموده ایم که مانع پارک خودرو در منزل با پارک کردن خودرو در کوچه میشد. در انتهای جلسات شورای حل اختلاف ایشان متعهد شدند که دیگر در داخل کوچه پارک نکنند ولی ایشان بعد از چند ساعت دوباره تعهد خودش رو نقض کردند.
باید دوباره شکایت کیفری انجام بدهیم یا حقوقی؟ موضوع شکایت باید چی باشد؟ الزام به انجام تعهد یا دوباره مزاحمت و ممانعت از حق یا چیز دیگری؟
ممنون و خسته نباشید.
خرسندی و پیروزی نصیبتان.

پاسخ ها :

الزام به انجام تعهد مزاحمت پارک خودرو در کوچه مزاحمت پارک خودرو پارک خودرو مزاحمت