مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت دیرکرد

با سلام.
بنده مدیر عامل یک شرکت خدمات آزمایشگاهی هستم. از سال 92 تا 97 چهار پروژه بدون قرارداد برای یک ارگان دولتی کار کردم. ارگان مذکور در خلال انحام کار به دلایل واهی از عقد قرارداد با شرکت من سر باز زده و با وعده عقد قرارداد در ماه های آتی و نداشتن بودجه در حال حاضر به صورت کامل از شرکت اینجانب خدمات دریافت کرده است. در سال 1400 کلیه کارکردهای سال های گذشته بنده را در قالب صورت وضعیت تایید کردند و به امضای همه مدیران رسیده است ولی قراردادی در بین نیست و ملاک عمل برای پرداخت میزان کارکرد تایید شده بنده و فهرست بهای سازمان مدیریت برای همان سال کارکرد در نظر گرفته شده است. حال با توجه به این که قراردادی در بین نیست ولی کارکرد در سال خودش تایید شده است. آیا با توجه به کاهش ارزش پول امکان دریافت خسارت دیرکرد هست یا خیر؟ با تشکر.

پاسخ ها :

سارا دولت آباديان

سرکار خانم سارا دولت آباديان :

سلام با توجه به صورت وضعیتی که دارید دادخواست مطالبه وجه و خسارات تاخیر تادیه مطلوب است