مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از حق

سلام وقت بخير سوالم اينه در مورد پرونده ممانعت از حق بنده وكيل داشتم اما تا قبل از صدور راى نهايى وكيلم انصراف داده
ميخواستم بدونم ميتونم هزينه حق الوكاله از خوانده بگيرم با توجه به اينكه انصراف داده ؟ اگر ميشه چطور اينكارو كنم ؟ نياز است دادخواست بدم يا نه موقع صدور راى ميشه طلب كرد؟ ممنون از راهنماييتون

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله می توانید اگر در متن دادخواست هزینه دادرسی مطالعه خسارت من جمله حق الوکاله وکیل را قید کرده باشید می توانید .