مشاوره حقوقی رایگان - ملاقات فرزند

با سلام. بنده چند ماه پیش بعد از چندین سال اختلاف از خانومم جدا شدم و طلاق توافقی صورت گرفت. در اون سه سالی ک جدا از هم بودیم همیشه برای دیدن بچه ها مشکل داشتم و چون میدونستند نقطه ضعف من بچه ها هستند با نشون ندادن اون ها من رو زجر میدادند. بنده دو تا دختر 6 ساله و چهار ساله دارم که دختر بزرگتر من خیلی به من وابسته هست و اصلا نمیخواهد پیش مادرش باشد ولی به زور او را نگه میدارند در همون سه سال و حتی همین الان هم بچه ها دست مادرخانوم من هستند و اصلا با مادرشان نیستند. به بچه ها توجه نمیکند و دنبال خوشگذرونی های خودش هست و با آن ها بدرفتاری میکند. بچه ها هم اصلا با او رابطه خوبی ندارند و تنها دلیل رضایت به طلاق من هم همین بود که حداقل بعد طلاق میتونم راحت تر بچه ها رو ببینم و خانومم میگفت طلاق من رو بده و بعد هر وقت خواستی بچه ها رو میتونی ببینی و روز طلاق توافقی گفتم همون جا کتاب قید بشود که چه روز هایی بچه‌ با من باشد که مادر خانومم گفت اون رو من و تو با هم توافق میکنیم و بچه ها با من هستند و هر وقت خواستی میتونی ببینیشون و من هم قبول کردم و از محضر که اومدیم بیرون تا همین الان که پنج ماه میگذرد هر بار خواستم ببینمشون میگوید نیستیم و خارج از شهر هستیم. شهرستانی که خونه پدری مادرخانومم اون جا هست و 400 کیلومتر از من فاصله دارد رو عنوان میکنند که اون جا هم میگویم شما همه اش اون جا هستید مگر؟ حتی بعضی وقت ها میگویند ما همین جا هستیم ولی دختر بزرگ من با او به همون شهرستان رفته است و میگویم حق ندارید بچه من رو بدون اجازه جایی که من نمیخواهم ببرید ولی انگار نه انگار. تو رو خدا کمک کنید. چه دادخواستی بنویسم‌ که همه این موارد رو دیگر تکرار نکنند. ممنون میشوم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. دادخواست ملاقات مطرح نمایید. قید نفرموده اید که محل ملاقات در کجا توافق شده است.