مشاوره حقوقی رایگان - حاضر نشدن در دادگاه

سلام. چند وقت پيش با يک نفر كه مواد فروش محله ما بود دعوا کردم و همون موقع يك کم بحث كرديم و دست او با چاقو پاره شد. در حياط خودمون هم بحث کردیم و چاقو هم از من بود. من شكايتي چيزي نكردم ولي اون در حالي كه ساقي مواد بود باز هم رفت و از من شكايتکرد. يک بار هم رفتيم كلانتري مواجه حضوري جفتمون اظهاراتمون رو گرفتند و بعد چند وقت پرونده به دادسرا انتقال پيدا كرد و دوباره ما را خواستند ولي هيج كدوم نرفتيم چون اون سر يک پرونده ديگر فراري شده و منم وثيقه نداشتم. حالا در كل خواستم بدونم الان كه هيچ كدوم نميريم، باز هم ممكن هست محكوم بشوم يا نه؟ پرونده بسته ميشود؟ از شما خواهش ميكنم راهنمايي لازم رو به من بكنيد. ممنون ميشوم.

پاسخ ها :

رقيه  مقدم زابادي

رقيه مقدم زابادي :

معنولاباپیگیری نکردن شاکی پرونده مختومه میشه البته درجرائم قابل گذشت دراین خصوص هم اگرپیگیری نشه پرونده مختومه میشه