مشاوره حقوقی رایگان - دیه

آیا میزان ارش برای شکستگی کشکک زانو با عمل جراحی و بدون عمل تفاوت دارد؟ آیا تعدد شکستگی در کشکک زانو در ارش یا دیه تاثیر دارد؟ میشه بیشتر توضیح بدین میزان ارش برای شکستگی کشکک زانو حداقل و حداکثر چقدر میشود و چه ویژگی هایی داره. آیا بخاطر 2 ماه استراحت پزشکی و دو ماه از کار افتادگی میشه درخواست غرامت از مقصر کرد یا خیر ممنون از پاسخ شما عزیز

پاسخ ها :

رامین معینی

جناب آقای رامین معینی :

عمل جراحى به خودى خود اگر صحيح صورت گرفته باشه و قصورى برش بار نشده باشه خير تاثيرى نداره اما اين كه بعد از درمان زانوى شما بدون عيب درمان شده باشه يا معيوب باشه بله در ميزان ديه يا ارش تاثير داره. برابر ماده ٥٧٠ قانون مجازات اسلامى شكستگى يك استخوان در چند نقطه جداگانه مشمول چند ديه ميشه . طبق مقررات پزشكى قانونى طول درمان و از كار افتادگى هم مشمول خسارت ميشه