مشاوره حقوقی رایگان - استرداد وجه معامله

سلام و عرض ادب.
در مغازه مبل شرکتی بود و قرار بود مبل شرکتی بیاورند ولی مبل کارگاهی آوردند.
من اصناف شکایت کردم و کارشناس اتحادیه مبل گفته دو میلیون و پانصد گران‌ فروشی انجام داده است در صورتی که شکایت اصلی من در رابطه با تقلب است و من همان موقع خرید از مبل داخل مغازه عکس گرفتم و داخل عکس موقعی که زوم شود مشخص میشود شرکتی است و این که آوردند کارگاهی است. حالا من با این نظر کارشناس و عکس هایی که دارم میتوانم تقلب را ثابت کنم و تقاضای استرداد وجه نمایم.
با تشکر.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام در صورت اثبات اینکه مبل مورد نظر که شرکتی بوده مد نظر بوده و مورد بیع غیر از ان بوده میتونید تقاضای فسخ و استرداد ثمن نمایید