مشاوره حقوقی رایگان - استرداد وجه معامله یا ایفای تعهد

کاالایی را از فروشنده خریداری نمودم . کالا معیوب بود و به فروشنده اعلام کردم و مقرر شد فروشنده کالای دیگری را جایگزین نماید ولی به تعهد خود عمل نکرد. دادخواست استرداد وجه معامله یا تحویل کالای جایگزین کردم . در جلسه دادرسی خوانده تمام ادعاهای اینجانب را که مستند بود پذیرفت . یک هفته بعد ابلاغیه برایم آمد که وجه معامله را میخواهی یا کالای جایگزین را . من هم استرداد وجه معامله را درخواست کردم . الان رای صادر شده و دعوی اینجانب را بدلیل اینکه استرداد وجه موضوعیت ندارد رد کرده است . با توجه به اینکه خواسته های دعوی دارای منشا واحد بوده چرا چنین رایی صادر شده ؟ برای تجدید نظرخواهی چکار باید بکنم ؟ یا باید دادخواست مجدد برای تحویل کالای جایگزین بدهم

پاسخ ها :

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام ؛ نیاز به مطالعه دادنامه صادره می باشد

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام مدارک نیاز به بررسی دار

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر خواسته شما اشتباه بوده و شما باید دادخواست تنفیذ فسخ و استرداد ثمن معامله یا دادخواست ابطال معامله و استرداد ثمن می دادید آن هم در صورتی که معامله قابل فسخ یا ابطال باشد.
اگر نباشد باید دادخواست الزام به ایفای تعهد و تحویل کالا بدهید و کالای خود را تحویل بگیرید