مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن ودیعه اجاره منزل

سلام. اجاره نامه رو به نام همسرم گرفتم ولی پول آن را من دادم.
الان از استرداد وجه خودداری میکند و میگوید در منزل تو را راه نمیدهم.
چطوری میتونم وجه رو پس بگیرم؟
تمامی رسید های پرداخت به نام مستاجر قبلی منزل رو دارم.
تمام آن ها از حساب بنده به حساب مستاجر قبلی پرداخت شده است.
ممنون میشوم راهنمایی ام کنید. در ضمن تمام اجاره ها از حساب بنده به حساب مالک واریز شده است.
آیا بابت اون ها هم میتونم دادخواست استرداد بدهم؟
به هر حال اجاره نامه به نام ایشون هست و میبایستی اجاره رو ایشون میپرداختند.

پاسخ ها :

یک وکیل

دادخواست مطالبه وجه دهید در صورت اثبات دادگاه رای استرداد خواهد داد