مشاوره حقوقی رایگان - تردد افراد فاقد پارکینگ از درب پارکینگ

با سلام.
آپارتمان 9 واحد هست و در مجموع 4 پارکینگ دارد که در مبایعه نامه همه خریداران پارکینگ اختصاصی نوشته شده است.
برای هر پارکینگ یک درب موجود هست. یکی از واحدهای پارکینگ دار اقدام به نصب درب کرکره ای برای خودشون کرده اند و فقط خودشون ریموت دارند. 2 واحد پارکینگ دارِ دیگر هم قفل درب( درب ها به غیر از اون که از پیش خودش کرکره برقی گذاشته همگی دو لَت هستند) رو عوض کردند و به کسی کلید نمیدهند. مانده واحد من که همه اون هایی که پارکینگ ندارند، اومدند از من کلید گرفتند.
تکلیف این جا چی هست؟
همه ما 4 واحد پارکینگ دار اختصاصی هستیم اما هیچ کدوم از واحدهای دیگر کوتاه نمی آیند و به 5 واحد دیگر کلید نمیدهند.
من هم دوستانه فعلا کلید دادم تا پشت در نمونند اما حالا باید چیکار کنم؟
قانون در این مورد چی میگوید؟
آیا نباید همه بتونند از همه درب ها استفاده کنند؟
جالب این جا هست که یکی از واحدها که آیفون رو دربشون بود آیفون رو هم برداشتند و روی درب من گذاشتند.
من الان دقیقا باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر درب اختصاصی شما هست شما میتوانید درخواست رفع مزاحمت برای نصب ایفون همسایه دهید و اگر شما کلید پارکینگ را دارید بهتر است از واحدهای دیگر بخواهید تا از روی ان برای خود بسازند