مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از پارکینگ مزاحم همسایه

سلام.
من در یک ساختمان 5 واحدی زندگی میکنم.3 واحد پارکینگ سندی دارند. و یک واحد در سندش پارکینگ مزاحم قید شده. من هم پارکینگ ندارم. آیا من میتوانم از همسایه ای که پارکینگ مزاحم دارد بخواهم با هم از پارکینگ استفاده کنیم ؟ و آیا از نظر قانونی ایشان باید اجازه استفاده من از پارکینگ مزاحم را بدهد؟
ممنون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

برای استفاده شما تز پارکینک رضایت همه 4 واحد دیگر لازم است آنهم کتبی

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

سلام
باتوجه به سندتفکیکی خیر چنین امکانی وجودنداردو مالکین واحدهای دیگر امکان اعتراض دارند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر هر مالک فقط میتوانید یک خودرو در پارکینگ پارک نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
کسانی که حق پارکینگ دارند می توانند از پارکینگ استفاده کنند.
شما با توجه به اینکه پارکینگ در سند شما قید نشده حق استفاده از پارکینگ را ندارید .