مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن مهریه از طریق ثبت

اگر زوجه نخواهد شکایت کند و از طریق اداره ثبت به مطالبه مهریه بپردازد در صورتی که در دوره عقد و باکره است از 114 سکه چه قدر را می تواند طلب کند و در ضمن چون زوج فقط حقوق بگیر دولت است و خانه و ماشین ندارد چه مقدار از حقوقش مسدود می شود ؟

پاسخ ها :

مطالبه مهریه از طریق اجرای ثبت مهریه زوجه باکره میزان کسر از حقوق بابت مهریه مهریه