مشاوره حقوقی رایگان - سرمایه

با سلام
شخصی میخواهد مبلغی سرمایه از من نقدی بگیرد و گسترش کارش را بدهد. ضمانت مبلغ را میگوید 1 دانگ ملک مسکونی در رهن من میدهد آیا این روش برای من ریسک و خطری دارد و میتواند که پول را در موعد مقرر برنگرداند و در صورتی که پول را ندهد آیا من میتوانم بر روی مسکونی مورد نظر اقدام کنم و اقدام نتیجه میدهد؟ لطفا با توجه به موضوعی که ارایه کردم راهنمایی بفرمااید که بعدا به مشکل برنخورم با کمال تشکر

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. از نظر اصولی مشکلی ندارد اما به هر حال شریک مال می شوید و موضوع فروش و … به وجود می اید. همچنین قرارداد مبنی بر رهن که به شما حق تملک عین مرهونه را در صورت خلف وعده بدهد. تنظیم نمایید.