مشاوره حقوقی رایگان - رهن ملکی

سلام
بزرگواران ممنونم از وقتی که برای ما میگذارید.
بنده در یک قرارداد کاری که با یک شخص حقیقی دارم قرار شده 1 دنگ
از 6 دنگ آپارتمان خود را جهت ضمانت
سرمایه بنده در رهن من قرار بده اگه این قرارداد رهن ملکی در بنگاه انجام بگیره معتبره یا فقط باید در محضر این کار انجام بشه و پس از قرارداد اگه طرف کاری بنده به تعهد خود خوب عمل نکند
بنده بدون شکایت و اینجور کارا میتونم مستقیما دنگ خودم رو از آپارتمان بفروش بگذارم یا نه
ممنون میشم منو راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.باید در محضر انجام شود و در صورت عدم انجام تعهدات باید یا از طریق اداره ثبت اسناد یا دادگاه حق خود را وصول کنید.