مشاوره حقوقی رایگان - ملک به عنوان ضمانت سرمایه

سلام
مبلغی جهت سرمایه گذاری پرداخت کردم وبرای ضمانت سرمایه،سرمایه پذیر پیشنهاد دادن که ملک بنام داداشش هست و میتونه بابت ضمانت سرمایه در دفترخانه بخشی از ملک رو ضمانت کنن.ایا از لحاظ حقوقی ایرادی دارد یا خیر؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ضمانت می توانید به اندازه سرمایه خود سند رهنی تنظیم کنید.
توجه داشته باشید قرارداد سرمایه گذاری را به نحوی تنظیم کنید قانونی و شرعی باشد و بحث ربا مطرح نباشد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر قواعد شرعی در ان رعایت شود میتوانید ضمانت را در دفترخانه رسمی انجام دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خیر ایرادی ندارد.
باید متنی تخصصی تنظیم گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر ولی قرارداد ضمانت را در دفتر خانه تنظیم کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام عقد رهن محسوب میشود و ایرادی ندارد