مشاوره حقوقی رایگان - امضای اجباری زیر حکم

با سلام، بنده را مجبور‌ به امضا و تایید حکم کارگزینی خود کرده اند که از نحوه محاسبه بندهای آن هیچ اطلاعی ندارم، لطفا راهنمایی کنید که خیلی خلاصه و مفید پای امضای خود چی بنویسم که بعدها اگر حقی از من ضایع شده بود بتوانم پیگیری کنم و این امضا مانعی حقوقی نباشد.

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما دیگه نمی تونید بند و تبصره ایی اضافه کنید و با امضا آن ملزم به اجرای قوانین آن برگه شده اید ولی اگر می توانید یک کپی از آن برگه را به همکاران نشان دهید .