مشاوره حقوقی رایگان - مفهوم ابلاغیه

سلام ببخشید همسر من طی دعوا با یه اقایی که هر دو نفر از هم شکایت کردند و اون اقا همسر منو محکوم به دیه کردن و جدیدا هم شکایت همسر من رسیدگی شد و ابلاغیه دیه برای اون اقا صادر شد اخرین ابلاغی که اومده اینطور نوشته که نوع علت حضور .. دریافت محکوم به
دعوی فلانی که همسر بنده میباشد به طرفیت فلانی که اون اقا میباشد مبنی بر ضرب و جرح عمدی با توجه به علت حضور مندرج در این ابلاغیه به شما ابلاغ میگردد ظرف مهلت ده روز اقدام کنید
لطفا راهنمایی کنید متظور این ابلاغ همسر بنده هستن یا اون اقا باید دیه ما رو پرداخت کنن ؟؟و اینکه الان ما باید چه کاری انجام بدیم ؟؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام دریافت محکوم به یعنی دیه همسر شما به صندوق دادگستری واریز شده است