مشاوره حقوقی رایگان - برای دفاییه چه دادخواستی بنویسم الان 15ماه در منزل ما بسته است دستور فروش هم رد شده.

حکم به خلع ید مشاعی از پلاک ثبتی متنازع فیه و محکومیت خوندگان باالسویه به پرداخت هزینه دادرسی و حق الوکاله در حق خواهان ها صادر و در خصوص مطالبه اجرت المثل به لحاظ استرداد دعوی قرار رد دعوی صادر و اعلام می نماید. رای دادگاه حضوری است. در صورتی که من و شرکا در دادگاه حضور نداشته ایم. حال با دروغ که خواهان درباره عنوان شکایت که ما سهم او را غصب کرده ایم شکایت را مطرح کرد و تقاضای اجرت المثل ایام تصرف را کرد که اجراییه گرفت و اجرا شده حال ما که صاحب سه دونگ و او هم سه دونگ است چه باید بکنم البته جای خوب ملک طبق قرارداد خرید دست ما میباشد و زیرزمین دست انها ضمنن شهرداری بخاطر کاربری تجاری نمیگذارد که انها کار کنند اما انها به دروغ از ما شکایت کرد از شما عاجزانه تقاضای کمک و راهنمایی دارم. ممنون

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

باسلام
دستور فروش مال مشاع را بخواهید منتها قبلش باید گواهی عدم افراز ملک را بایستی از ثبت منطقه بگیرید