مشاوره حقوقی رایگان - لایحه دفاعیه شرکت تعاونی مسکن

با عرض سلام و احترام
لایحه دفاعیه ای که بدون مهر و آرم سربرگ تعاونی مسکن و بدون نام و نام خانوادگی امضا کننده هست محمل قانونی دارد یا خیر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر از طریق سامانه خدمات قضایی ارسال شده باشد نیازی به سربرگ نیست ولی امضا لازم است

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام ، بر خلاف نظر همکارانی که در پاسخ سوال شما ، چنین لایحه ای را فاقد اعتبار دانسته اند ، باید گفت که چون موضوع مذکور لایحه است و اصولا لایحه توسط فرد ذی سمت در پرونده به مرجع قضایی یا دفتر خدمات قضائی تقدیم شده است و مرجع قضایی یا دفتر خدمات قضایی هم پس از احراز سمت نسبت به پذیرش لایحه ی مذکور اقدام نموده لذا در اینصورت قطعا لایحه ی مذکور معتبر خواهد بود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر اصالت امضا ثابت شود اعتبار دارد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام با وجود شرایطی می‌توانند معتبر باشد