مشاوره حقوقی رایگان - بنام کردن ماشین

با سلام
من تقریبا 6 سال پیش یه ماشین خریدم که فروشنده (که خود خریدار5 بوده) یک وکالت نامه به بنده دادن برای بنام کردن ماشین ولی متاسفانه من برای بنام کردن ماشین اقدام نکردم و تاریخ آن منقضی شد البته سند سبز و کارت ماشین رو دارم که بنام صاحب اصلی ماشین (اولین خریدار) میباشد. حالا بنده برای بنام کردن یا فروختن ماشین باید چیکار کنم؟
درضمن پلاک هنوز بنام صاحب اول ماشین میباشد

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

یا مجددا از مالک وکالت بگیرید در صورت عدم امکان دادخواست حقوقی با خواسته فک پلاک و الزام به تنظیم سند رسمی تقدیم مرجع صالح نمایید