مشاوره حقوقی رایگان - به نام زدن سند خودرو

سلام ما یه کامیون خریدیم تعویض پلاک شد کامل به اسم پدر خانممه من یک دانگ از همون اول خریداری کردم ولی هیچ سند مدرکی ندارم که به اسمم باشه حتی قولنامه یا سند یا برگه سبز الان میخوام به اسمم بکنم چه کار بکنم؟ با وجود اینکه گفتن برگه سبز همون سنده نیازی نیست دفتر خانه بره آیا میشه تو همون برگه سبز دانگ من مشخص بشه یا بریم نمایشگاه یه قولنامه یا مبایعه نامه بنویسیم ک یک دانگ به من فروخته شده

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

هر دو مسیر خوب است ولی اگر برگ سبز به نام شما هم باشد عالی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست برای انتقال یک دانگ از طریق دفترخانه یا مرکز شماره گذاری مراجعه نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

هم در محضر میشه و هم در مرکز تعویض پلاک و اگر در هر دو باشه بهتره

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله برگه سبز سند رسمی خودرو محسوب می شود.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

یا مبایعه نامه بنویسید یا وکالتنانه رسمی بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام قرارداد دقیق تنظیم و اقرارنامه اخذ نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر برگ سبز نشد در دفترخانه سند تنظیم کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر برگ سبز صادر شده و یک دانگ شما مشخص شده که دیگر مسئله ای باقی نمی ماند ولی اگر اسمی به نام شماست ابتدا اجازه دهید سند شش دانگ به نام پدر زن شما شود و سپس تعویض پلاک مجدد کنید یا اینکه از خریدار وکالتی بگیرید مبنی بر اینکه یک دانگ را شما به نام خودتان بزنید که در این صورت دو برگه سبز باید صادر شود