مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه از طرف زوجه در 2 مرحله در دادگاه

با عرض سلام و ادب
ضمن تشکر بخاطر سایت خوبتون، یک سوال داشتم، ممنون میشم راهنمایی کنید.

مهریه خانم بنده 114 سکه تمام و یک سفر حج عمره می باشد، ابتدا ایشان از کل مهریه ذکر شده، فقط 50 عدد را مطالبه کردند و 64 سکه سفر حج عمره باقی ماند، دادگاه برای 50 سکه مطالبه شده، تشکیل شد و رای به 3 عدد پیش و هر یازده ماه، 1 عدد سکه داده شد، حالا خانم بنده رفته و 64 سکه باقی مانده سفر حج عمره را مطالبه کرده، طبق قانون ابتدا باید پرونده 50 سکه مختومه شده (با پرداخت کردن بنده بر طبق رای دادگاه) و بعد پرونده 64 سکه سفر حج عمره که در شعبه دیگری در حال پیگیری است، باز شود و پرداخت کردنهای بنده شروع شود، حالا سوال بنده این است که سفر حج عمره در دادخواست اول (یعنی همان 50 سکه مطالبه شده) نبوده و در دادخواست دوم بوده (یعنی به همراه 64 سکه باقی مانده که در شعبه دیگری در حال پیگیری است) باید پرداخت شود؟؟
در واقع سوال بنده در ارتباط با نحوه پرداخت سفر حج عمره است و نه نوع پرداخت ان، یعنی مطالبه سفر حج عمره که همراه با مطالبه (پرونده) 50 سکه اولیه نبوده و همراه با مطالبه (پرونده)، 64 سکه باقی مانده، هست باید با همان 64 سکه (یعنی پرونده دوم) پرداخت بشه؟؟ یا نه و با وجودی که همراه با پرونده اول (50 سکه) نبوده ولی باید همزمان با پرداخت اون 50 سکه پرداخت بشه؟؟
ممنون میشم پاسخ دقیق بفرمایید که دقیقا با کدام پرونده باید پرداخت بشود.
با تشکر

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

سلام
قاعدتاً چون در پرونده دوم مورد مطالبه قرار گرفته در همین همین پرونده باید پرداخت شود.