مشاوره حقوقی رایگان - گم شدن سفته

سلام و عرض ادب خدمت شما وکیل گرامی.
میخواستم بگم که من یه سفته بابت طرفی که داخل مغازه ام کار میکند گرفته ام. مبلغ سفته ای که گرفته ام7میلیون تومانه حالا من انها را گم کرده ام و ایشان هم قراردادش تموم شده و درامده و هر روز میاد و سفتشو میخواد من هم گمشون کردم هیچ چیزیم از مدرکه ندارم فقط شماره سریالشو دارم حالا باید چکار کنم بی زحمت راهنماییم کنید

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سفته نزد شما امانت بوده و می‌بایست مسترد میشد. لذا مسولیت آن بر عهده شماست . اقرار نامه رسمی دهید که سفته مذکور از درجه اعتبار ساقط میباشد