مشاوره حقوقی رایگان - سفته شرکت گم کرده

سلام خسته نباشید
من پارسال توی شرکت بین المللی ... استخدام شدم سی میلیون سفته گرفتن از من اما من رسیدی ازشون نگرفتم الان بعد از گذشت یکسال هر روز پیگیری میکنم میگن داریم میگردیم اما یکی از مدیرانش به من گفت گم شده الان من باید چیکار کنم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر کپی سفته را دارید یک رسید از شرکت بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دیگر در ان اداره نیستید دادخواست استرداد سفته به طرفیت مدیر عامل دهید. مشکلی بود از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به موجب اظهارنامه رسما درخواست استرداد سفته های امانی را کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا از مدیر شرکت حتما یک رسید
مبنی بر مفقود شده سفته امانی توسط شرکت بگیرید و سپس دادخواست استرداد لاشه سفته را اقامه کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

شما می‌توانیدبه موجب اظهارنامه درخواست استرداد سفته های امانی را تقاضا نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست استرداد سفته هارا نمایید
اعلام مفقودی نمایید .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که سفته توسط شرکت مفقود گردیده است میتوانید یک تعهد محضری یا به صورت دستی از شرکت اخذ نمایید که سفته مذکور در نزد آن شرکت مفقود شده است و در صورتی که در حال و آینده این سفته در دست اشخاص حقیقی یا حقوقی یافت گردد و مطالبه طلب آنرا نمایند شرکت مذکور مسئولیت پاسخگویی و پرداخت وجه آن را خواهد داشت

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام علی الحساب اظهارنامه ارسال کنید

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام.اگر شرکت قبول نماید که سفته گم شده بابت این امر رسید بگیرید و سپس استردادآن را بخواهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا اظهار نامه و بیعد استرداد سفته را از طریق دادگاه بخواهید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اظهارنامه استرداد سفته ها را ارسال نمایید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام میتوانید شکایت خیانت در امانت مطرح نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

از مدیر شرکت یک رسید مبنی بر همین موضوع با مهر و امضای شرکت بگیرید بعد از مدتی دادخواست استرداد لاشه سفته بدهید

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

طرح دادخواست استرداد سفته به تنهایی کافی نیست. بلکه باید نسبت به اعلام مفقودی و ابطال سند تجاری بنا بر مراتب قانون تجارت اقدام نمایید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

به طرفیت شرکت دادخواست استرداد سفته ها رو بدید

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام دو کار می توانید انجام دهید یکی دعوای حقوقی استرداد لاشه ی سفته و دیگری طرح شکایت کیفری با اتهام خیانت در امانت