مشاوره حقوقی رایگان - فروش قولنامه ای خونه

با عرض سلام و احترام. به استحضار می‌رساند. من در تاریخ 1399/4/1خونه ام را به خانمی اجاره داده ام که در تاریخ 99/12/20 به صورت قولنامه ای در املاکی که متعلق به همسر و پدر شوهرش هست فروختم و آنها از مبلغ کل معامله که یک میلیارد و پنجاه میلیون بوده و قرار بود تا 400/12/24 میباست 900میلیون پرداخت می کردند. فقط 100میلیون داده و تاکنون به صورت 20و50 تومن پرداخت نموده و الان نیز به بهانه‌ی واهی از جمله پارکینگ را مسقف کنید
از پرداخت بقیه پول تفره می‌روند (پارکینگ در حیاط است و قراره پیمانکار بعد از تعیین تکلیف گاز سقف بزنه که این موضوع را صحبت کردیم و در مبایعه نامه هم هیچ مبلغی بعنوان
ضمانت و تعیین نشده است) و چون املاکی خودشان است هیچ همکاری نمی کنند. و از آن تاریخ نه اجاره می دهند و نه بقیه پول را. تکلیفم چیه. آیا صاحبان املاک می توانند برای خودشان قرارداد تنظیم کنند. چطوری پولم را بگیرم ؟

پاسخ ها :

سید محمد عارف معصومی

جناب آقای سید محمد عارف معصومی :

سلام علیکم.
شما میبایست دادخواست الزام به ایفای تعهد قراردادی (یا مطالبه وجه بابت ثمن معامله بدهید)

سعید عابدیان

سعید عابدیان :

با سلام
بله از طریق طرح دعوی حقوقی می توانید اقدام کنید

عباس  اكبري

عباس اكبري :

استان :

باسلام
اول یک اظهارنامه براش بفرستید
واگر جلو نیامد ی دادخواست به خواسته الزام به پرداخت بقیه ثمن معامله بدین
معمولا می باید این شرط ذکر میشد که اگر تا فلان تاریخ مبلغ پرداخت نشه معامله فسخ میشه اونوقت شما پیاده نبودی