مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک بصورت قولنامه

اگر سند ملک به نام شخصی باشد ولی ملک بصورت قولنامه به شخص دیگری فروخته شده باشد تکلیف این ملک چیست یعنی صاحب سند مالک این ملک است یا کسی که به نامش قولنامه شده

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قانونا مطابق ماده 22 کسی که سند بنامش می باشد را مالک می شناسد
البته مخالف این موضوع نیز قابل اثبات است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
کسی که قولنامه دارد مالک محسوب می شود.
هر چند که از نظر قانون ثبت مالک کسی است که سند رسمی به نام وی ثبت شده است.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام خریدار باید داوای اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی مطرح کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما مبهم است اگر خریدار از فروشنده واقعی خریده است ایشان

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر خود شخصی که سند مالکیت به اسم ایشان است ملک را با سند عادی بفروشد شخصی که در مبایعه‌نامه خریدار است مالک محسوب می‌شود

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

طبق قانون کسی هست که سند به نامشه و شخصی که ادعایی خلاف این داره باید به دادگاه مراجعه کنه.

فريبا  قلي زاده

فريبا قلي زاده :

سلام خدمت کاربر گرامی
از نظر قانون مالک کسی است که سند به نام او باشد بهتر است در اسرع وقت نسبت به انتقال سند به نام خود اقدام نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر نقل وانتقال قانونی صورت گرفته باشدو مالک شخصی است که قولنامه دارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

کسی که ملک را با مبایعه‌نامه خریده

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اراده موخر حکم فرماست اگر خود مالک نسبت به انتقال اقدام کرده باشد.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مطابق قانون ماده 22 ثبت اسناد و املاک کشور دولت و سازمان ها فقط کسی را مالک می شناسند که ملک در دفتر املاک اداره ثبت به نام او ثبت شده است.

سحر گودرزیان

سرکار خانم سحر گودرزیان :

فقط سند بنام مالک قبلی است و ملک برای خریدار ای که قولنامه ایی خربداری کرده است

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

دولت صاحب سند را مالک میشناسد.کسی که خریده ومدعی مالکیت است باید دادخواست اثبات وقوع بیع والزام به تنظیم سند علیه فروشنده وصاحب سند بدهد