مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله

سلام
بنده چهارسال پیش یک خانه با نوشتن قولنامه فروختم. ایا د رموقع انتقال سند می توانم معامله فسخ دهم.

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خیر نمیتوانید اصل بر لزوم قرازدادهاست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
متن و مفاد قرارداد حائز اهمیت است...

سمیه بهرام خانی

سرکار خانم سمیه بهرام خانی :

باسلام اگر شرط فسخ در قرارداد باشد و به شرط عمل نشود بله در غیر این صورت خیر

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید قرارداد شما را رویت کنیم و حقوق فسخ شما در ان قید شده و همچنین باید تعهدات رو طرف را ببینیم چه بوده است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر در قرارداد حق فسخ دارید امکانش هست در غیر اینصورت باید به قول و قرارداد خود پایبند باشید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

ملاک موضوع محتوای قرارداد است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

ملاک موضوع محتوای قرارداد موجود است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

فسخ باید علتی داشته باشد در چهارچوب یک شرط ضمن عقد ممکن است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. فسخ قرارداد تابع وجود شرایط مفاد قرارداد است.
اگر تخلفی صورت نگرفته وشروط مفاد قرارداد انجام شده است. ادعای فسخ وجاهت قانونی ندارد .
درضمن فسخ قرارداد را می بایست با تقدیم دادخواست از دادگاه صالح بخواهید و تشخیص قاضی ملاک عمل است .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قولنامه خریدار می تواند دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهد و امکان فسخ قرارداد بدون دلیل قانونی وجود ندارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام قرارداد یک عقد لازم است و به تنهایی نمی توان آن را فسخ نمود مگر آنکه در قرارداد شرایطی لحاظ شده باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
فسخ یا عدم فسخ قرارداد منعقد شده فیمابین شما و خریدار که در قالب قولنامه تنظیم شده است منوط است به مفادی که در قرارداد به خصوص در بند شرایط فسخ قرارداد ذکر شده است می‌باشد.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

قرارداد باید بررسی شود آیا حق فسخ و شرایطش موجود هست یا نه

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا خیراصل بر لزوم قرارداد می باشدو طرفین باید به تعهد خود عمل نمایند مگر در قرارداد شرایطی در این خصوص پیش بینی شده باشد
مفاد قرارداد باید بررسی گردد

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام .فسخ دلیل می خواهد و اگر دلیلی نباشد و شرایط فسخ وجود نداشته باشد ،مبایعه نامه دارای اعتبار است.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

در حالت کلی، محل و شرایط خاصی که در قولنامه وارد شده بود و همچنین تعهدات ، مهمترین مسائلی هستند که در بررسی این موضوع در نظر گرفته می‌شوند. با این حال، معمولا در شرایطی که قولنامه فروش ملک در حال اجرا است، کمتر احتمال موفقیت در فسخ قرارداد به دلیل کاستی در اجرای تعهدات توافق شده را دارید.

سیده فاطمه جوادی سیدیان

سرکار خانم سیده فاطمه جوادی سیدیان :

سلام
با توجه به گذشت مدت زمان 4 سال
اصولا امکان فسخ وجود ندارد و یک مدت عرفی برای اعمال حق فسخ حتی در صورت وجود شرایط وجود دارد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

خیر فسخ شرایط خاص خود را می طلبد. نیاز به رویت قولنامه و ارائه شرایط حین تنظیم قولنامه

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اصولا خیر مگر شرط فسخ در مبایعه نامه قید شده باشد

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

تحت شرایطی این امکان وجود دارد پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام خیر امکان پذیر نیست مگر شرط شده باشه در صورت عدم پرداخت ثمن در زمان انتقال سند خیار فسخ داشته باشید
اگر همچین موردی باشد پینهاد میکنم با مشاوره تلفنی اقدام لازم را انجام دهید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

خیر ممکن نیست مگر در زمان تنظیم سند رسمی با طرف مقابل توافق نماید که چنین شرطی در سند درج گردد

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
بستگی به قرارداد دارد اصولا خیر

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام لطفا جهت بررسی بیشتر موضوع و دریافت پاسخی تخصصی ، فنی و بهتر تماس تلفنی برقرار فرمایید .

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

خیر نمی تونید همه اشخاص ملزم به رعایت مفاد قرارداد هستند هر چند عادی باشه مگه این که شما برای فسخ قرارداد دلیل محکمه پسندی داشته باشید

یک وکیل :

بهتر است قرارداد بررسی شود