مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از کارت ملی، شناسنامه و مدرک تحصیلی

سلام.وقت بخیر
من چندین بار مدارک شناسایی و بخصوص مدرک تحصیلیم رو اسکن گرفتم و از طریق واتساپ برای آشنایانی که ادعا داشتن میتوانیم برایت کار پیدا کنیم، فرستادم. اما همچنان خبری ازشون نیست
به تازگی فکرم مشغول چنین مسائلی شده که نکنه یه وقت از مدارکم سوء استفاده ای بشه و من خودم خبر نداشته باشم ...
چیکار میتونم بکنم؟

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

هیچ کاری نمیشه کرد ارسال نکنین برای کسی