مشاوره حقوقی رایگان - شکایت پس از دیلیت اکانت اینستاگرام

سلام خسته نباشید
یه پیج فیک که نه دنبال کننده و نه دنبال شونده ای داشت داخل اینستاگرام اومد به من دایرکت داد و توهین به مادر و خواهرم کرد من اسکرین شات گرفتم و بعد از توهیناش دیلیت اکانت کرد می خواستم ببینم میشه ردشو گرفت یا نه چون اکانتشو پاک کرده و مشخص بوده که فیک هست؟؟ ممنونم

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

باسلام
ب پلیس فتای محل سکونت مراجعه کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.