مشاوره حقوقی رایگان - نحوه دادخواست دعوای تقابل

سلام
در یک پرونده که ملکی خریدم، خواهان ها دادخواست ابطال مبایعه نامه را خواسته بودن که پیروز شدم و رأی صادر شده و حکم بر بی حقی خواهان ها صادر شد.
ولی چند روز پیش یک ابلاغیه برام اومده که دوباره همون موضوع و خواسته و همون خواهان ها شکایت کردن مبنی بر ابطال مبایعه نامه.
سؤالم اینه هستش که:
1. مگه محکوم نشدن چرا دوباره شکایت کردن؟
2. تقریباً 8 سال هستش طول کشیده و هزاران تهمت و افتراء و فحش دادن و من اصلاً ، اعاده حیثیتم نکردم و سکوت کردم، حالا دیگه شورشو درآوردن
3. الان من چیکار کنم؟ میتونم الان ازشون شاکی بشم ؟ چجوری و مستند به چه ماده قانونی؟
4. اصلاً احتمالش هست اونا پیروز بشن یا اصلاً این دادخواستشون مؤثر و مسموع هست یا نه؟
لطفاً اساتید و وکلای معزز بنده رو راهنمایی کنن
با تشکر

پاسخ ها :

آیدا رضوانی

سرکار خانم آیدا رضوانی :

اگر خواسته شون عینا همون خواسته قبلی هست میتونید همون حکم رو به دادگاه نشون بدید و دادگاه دعواشون رو رد میکنید.در مورد شکایت هم اگر به خاطر توهین و افترا میخواهید شکایت کنید بستگی به مدارکتون داره و اینکه چقدر زمان از اون گذشته

رامین معینی

جناب آقای رامین معینی :

سوال شما خيلى كلى هست ، اول بايد ديد جهت خواسته خواهان ها چه بوده ، به چه جهت خواهان ابطال معامله شدند ، اگر جهات تغيير كرده باشه امكان طرح دعوى مجدد هست و خب طبيعتا بنا به مفاد دادخواست بايد دفاع صورت بگيره و همينطورى نميشه نظر داد ، اما اگر جهت همون جهت قبلى بوده به استناد اعتبار امر مختومه به ارائه راى قبلى ميشه دفاع كرد .