مشاوره حقوقی رایگان - دعوای تقابل

باتوجه به اینکه در ماده135 عنوان نموده در جلب ثالث تا پایان جلسه اول جالب جهات و دلایل را اظهار کرده و سه روز پس از جلسه با تقدیم دادخواست از دادگاه درخواست جلب اورا بنماید حال در دعوای تقابل این سه روز مهلت نیست و مهلتش حداکثر تاپایان جلسه اول دادرسی است حال با این توضیحات شخصی در جلسه دادرسی دعوای تقابل رو به عنوان دفاع بخواهد انتخاب کند چطور باید دادخواست دهد و اینهمه را تا پایان وقت جلسه اول جمع بندی کند؟ یعنی اگر وقت جلسه اول به اتمام رسد و تا این موقع خواهان دادخواست ندهد نمیتواند دعوای تقابل رو مطرح کند.حال به فرض بتواند جمع بندی کند وسط جلسه دادرسی باید بگوید میخواهم دفاع متقابل رو مطرح کنم از قاضی بپرسد چند دقیقه تا اتمام وقت دادرسی مانده و دقیقا تا همان زمان دادخواست باید ثبت شود؟

پاسخ ها :

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام ، قبل از تشکیل جلسه دادرسي باید دعوي تقابل طرح شده باشد رویه این است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بایستی تا قبل از جلسه رسیدگی، دادخواست تقابل به ثبت برسد.