مشاوره حقوقی رایگان - ادعای خیانت در امانت برای اقدام چک

با سلام.... اینجانب ضامن وام یک نفر بودم که بعد از مدتی از طرف وی اقساط وام پرداخت نشد و بانک گواهی کسر حقوق منو به اداره فرستاد ... از طرفی من از ایشان چند فقره چک حامل بدون تاریخ دارم... میخواستم برگشت بزنم و اقدام کنم... اما از یکی از همکاران شنیدم که ممکن است که ایشان برای به اجرا گذاشتن چکها ادعای خیانت در امانت کند.... آیا ایشان می تواند چنین ادعایی کند؟؟؟.... و آیا از نظر حقوقیاین کار ارزشی دارد؟؟؟

پاسخ ها :

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

اگر شما چک هارا از بابت ضمانت خودتان گرفته اید مبنی بر اینکه ایشان وام را پرداخت کند و در صورت عدم پرداخت شما از طریق چک به پول خودتان برسید که به نظر اینگونه بوده اگر چک را به میزان اقساط پرداختی پر کنی خیانت در امانت نکرده اید