مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد کاری ساختمان و چک تضمین

باسلام واقعا من نمیدونم قانون اشکال داره یا اجرا کنندگان آن بلد نیستن بنده بنگاه املاک دارم 4 سال پیش قرارداد کاری ساختمان را در بنگاه خود بین پیمانکار وکارفرما تنظیم نمودم که کارفرما از بنده چک تضمین خواست منم بنا بر اعتماد دوفقره چک به مبلغ 250 میلیون تومان از بابت تحویل ساختمان و 50 میلیون تومان نیز تاخیر در تحویل ساختمان به کارفرما دادم که میبایست در قرارداد تنظیمی بنده نیز چکهای صادره ثبت میشد کارفرما از پرداخت حق کمیسیون بنگاه طفره رفت و بین ما اختلاف حاصل شد که مجددا اقدام به تنظیم قرارداد کاری دیگر در بنگاه دیگری با پیمانکار نموده و بابت عودت چکها به بنده تعهد داد که امضا کنندگان پیمانکار و کارفرما میباشد به جای اینکه چک تضمین رو به من برگردانند در قرارداد تنظیمی در اون بنگاه علاوه بر امضا پشت چک توسط پیمانکار مجددا به عنوان تضمین در قرارداد بدون اطلاع بنده و بدون اینکه بنده از چگونگی قرارداد مطلع باشم و قرارداد را امضا نمایم اعتنایی نکردند و بالاخره ساختمان در حال اتمام کاری به بهانه اتمام وقت کارفرما چک بنده را مورد اجرا قرار داده و قاضی دادگاه نیز بدون توجه و بدون در نظر گرفتن سایر مسائل بنده و پیمانکار را به صورت تضامنی محکوم نموده و کارفرما هم از پیمانکار هیچ گونه ادعایی نداشته و ادعای خسارت کلی از من نموده و 900میلیون تومان برای من حکم جلب گرفته از وکلای محترم تقاضامندم بنده را راهنمایی نمایند بنده که هیچ نفعی هم در این کار نداشته ام چگونه میتوانم از حق خود دفاع نمایم با تشکر باتوجه به اینکه صرفا کارفرما از وجود چک سواستفاده نموده و قاضی هم رای بر پرداخت این مبلغ هنگفت داده است با توجه به اینکه توسط چند کارشناس از طرف دادگستری مانده کار و کار انجام شده ارزیابی گردیده و این را هم متذکر بشوم حالا که کارفرما حداکثر فشار را بر من وارد مینماید هیچ عکس العملی هم از طرف پیمانکار صورت نمیگیرد و خودش رو به کارفرما نزدیک کرده تا تمام خسارتها را بر من تحمیل نمایند.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

نه قانون اشکال دارد نه مجریان ان اشکال از شماست اولا اگر منظور از قرارداد مذکور پیس فروش باسد باید قرارداد رسمی تنطیم میشد در غیر اینصورت اشکال بعدی شما اینست که از چک بعنوان سند تحصیل اعتبار استفاده کرده اید در صورتی که چک سند پرداخت است نه تحصبل اعتبار و اقدامات قضایی درست بوده است