مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به مصاحبه

سلام.
بنده در آزمون استخدامی فراگیر هشتم نفر اول شدم و رقیبم کارمند قراردادی همون اداره است که بالاخره حتما توسط مدیرکل همون اداره آورده شده چون اون مدیرکل الان بیست سال هست که تو اون اداره مدیر کل هست و این تعارض منافع آشکار هست و باید این اشخاص توسط نهاد بالادستی مصاحبه شوند، میخواستم به دیوان عدالت اداری شکایت کنم آیا جوابی هم می گیرم؟.

پاسخ ها :

محمد مهدی  زارعی

جناب آقای محمد مهدی زارعی :

سلام
چنانچه طبق آئین نامه یا مقررات ذیربط ، اولویتی برای استخدام نیرهای قراردادی با کسب حداقل نمرات قابل قبول وجود نداشته باشد میتوانید پیگیری کنید.