مشاوره حقوقی رایگان - برابر نبودن شرایط مصاحبه با بقیه رقیبام در استخدامی پتروشیمی

باسلام . بنده در آزمون استخدامی پتروشیمی شرکت کردم بعد از قبول شدن و دعوت به مصاحبه بنده در روز مصاحبه تقریبا نفرات آخر مصاحبه بودم وقتی وارد اتاق مصاحبه شدم و نشستن بر روی صندلی بلافاصله آن شخصی که مربوط به سوالات تخصصی بودند بدلیل ساعت پرواز از اتاق خارج شد و از بنده هیچ سوال تخصصی پرسیده نشد و بعد از پیگیرها که انجام دادم مسول برگزاری ازمون گفتند همون شخصی مصاحبه گر که حضور نداشتن امضاش روی صورت جلسه مصاحبه من بود و امتیاز مربوط به سوالات تخصصی به صورت مطلوب به من داده نشد و در کل جز پذیرفتگان نشدم و با توجه به فیلم برداری و صدا برداری هایی که در زمان مصاحبه انجام شد از طریق کدام ماده قانون میتوانم پیگیر حقوق خود شم . ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام از طریق دیوانعدالت اداری وبا مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیکی قضائی شکایت خودرا مطرح نمائید .موفق باشید