مشاوره حقوقی رایگان - ابطال مصاحبه آزمون استخدامی وزارت بهداشت

با سلام آیا امکان ابطال مصاحبه آزمون استخدامی وزارت بهداشت با توجه به عدم اجرای درست دستورالعمل اجرایی برگزاری آزمون استخدامی وزارت بهداشت از سوی دانشگاه برگزارکننده مصاحبه وجود دارد حال آنکه مصاحبه دارای شبهه بوده و این ادعای اینجانب نیست و جمع دیگری نیز بر این مدعا هستند. تخلف ها شامل عدم پرسش سوالات یکسان و ایجاد رقابت سالم، عدم قرنطینه کردن افراد مصاحبه شونده قبل از مصاحبه، می باشد

پاسخ ها :

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام در صورت وجود دلایل و مستندات کافی امکان پذیر است