مشاوره حقوقی رایگان - گران خریدن ملک

با سلام و احترام
فردی قطعه زمین کشاورزی را خارج از محدوده شهر تفکیک کرده و بنده یک قطعه مسکونی از این زمین را خریدم که اجازه ساخت و ساز هم در آن منطقه وجود ندارد بعد از مدتی هم متوجه شدم که زمین را به قیمت خیلی بالاتر از قیمت روز به من فروخته . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید که با توجه به اینکه زمین را گران به من فروختن میتونم در دادگاه طرح دعوا کنم ؟ و اینکه طرح دعوا نتیجه ای هم دارد یا خیر ؟ سپاس فراوان

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
میبایست دادخواست فسخ به علت خیار غبن یا خیار عیب( مسکونی نبودن ) مطرح کنید
حتما با وکیل مشورت کنید

محمد مهدی  زارعی

جناب آقای محمد مهدی زارعی :

سلام
چنانچه اختیار فسخ قرارداد را به استناد مغبون شدن ساقط نکرده باشید، در اسرع وقت معامله را فسخ نموده و فورا به فروشنده به طور رسمی اعلام کنید.
موضوع معامله هم میتواند دلیل مناسبی برای طرح دعوا باشد !