مشاوره حقوقی رایگان - غبن در معامله ملک

سلام
ملک مسکونی خریده ام که با توجه به نداشتن پایان کار و غیره از نظر قیمت سر من کلاه گذارده اند.

آیا فقط دادخواست کلاهبرداری دهم و نخواهم فروش فسخ شود احتمال اینکه دادگاه رای فسخ دهد هست یا معمولا دادگاه ها فقط روی موضوع دادخواست کار و حکم میدهند؟

پاسخ ها :

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام دادخواست الزام به اخذ پایان کار بدین

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

توصیه میشود دادخواست حقوقی فسخ و استرداد ثمن به نرخ روز دهید و به صورت کیفری کلاهبرداری مطرح نکنید

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام حضوری به وکیل مراجعه کنید.ولی به نظر کلاهبرداری نیست و موضوع حقوقی است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بهتر است دادخواست حقوقی دهید تا کیفری

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر با توجه به توضیحات شما ، اصلا جرم کلاهبرداری انجام نشده است و

و شما باید ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید
و سپس دادخواست حقوقی مطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قابل بررسی و گفتگو و توضیحات بیشتر است

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

می بایست قرارداد شما مطالعه وبررسی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قرارداد اگر فسخ معامله را از خود سلب و ساقط نکرده باشید می توانید دادخواست تنفیذ فسخ قرارداد بدهید.
قبل از ثبت دادخواست با ارسال اظهارنامه فسخ قرارداد را اعلام کنید و سپس دادخواست تنفیذ فسخ قرارداد و استرداد ثمن معامله بدهید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام دادخواست تنفیذ فسخ قرارداد واسترداد ثمن را مطرح نمایید

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... بهترین راه، طرح دعوی به خواسته مطالبه مابه التفاوت با جلب نظر کارشناس می باشد...