مشاوره حقوقی رایگان - مهریه از پدر شوهر متوفی

سلام وقت بخیر
پدرشوهر خواهر بنده در سال 62 مبلغ 50000تومان بعهده گرفته بعنوان مهریه. در سال 98 فوت کردند. پس از 2 سال با اقدام شکایت در دفتر اسناد ابلاغیه به مبلغ حدود 32 میلیون صادر شد و اموال مصادره شد. اما مشکل این هست که ابلاغیه حکم دادگاه برای اعلام شماره حساب به مبلغ حدود 21 میلیون صادر شده. سوال این هست آیا سال محاسبه مهریه یک سال قبل از فوت پدر شوهر هست ؟؟ اگر خیر چطور می شود اعتراض کرد ؟ به نظر مسئول رسیدگی به پرونده تاریخ فوت را تغییر داده باشد.

پاسخ ها :

مهریه بر عهده پدر شوهر مهریه از ارث پدر شوهر محاسبه مهریه مهریه