مشاوره حقوقی رایگان - محجور بودن پدر شوهر برای گرفتن مهریه

سلام پدر من 92 ساله است که مهریه زن برادرم را بر عهده گرفته حدود 30 سال قبل ولی ده سال بعد از آن زمین ساختمانی به برادرم داده و بهش گفته در قبال مهریه زنت که بر عهده من هست و قبول کردند و طرف دست نوشته ای هم هست که زمین ساختمانی در قبال قباله عروسش به پسرش تحویل داده شده بعد از 30 سال برادر و زن برادرم رفتن از دست پدرم شکایت که مهریه خانومش را می خواهد باهم تبانی کردن به علت کهولت سن پدرم محجور شناخته شده و باید قیم تعیین شود می خوام بدونم محجوریت پدر ممکن است که دادن مهریه از پدرم سلب شود

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.باتوجه به اینکه محجوریت پدربعد اززمان تعهد به پرداخت مهریه می باشدلذا درابطال تعهد پدر به پرداخت مهریه ,اثرقانونی ندارد.محجوریت پدرموجب عدم اهلیت ایشان دردفاع. دردعوا می باشد ودفاعیات ایشان راقیم انجام می دهذ

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

تنها در صورتی که اثبات شود مهریه پرداخت شده و زوجه اخذ مال بعنوان مهریه توسط زوج از متعهد را قبول نموده است، ذمه ولی زوج بری است و در غیر اینصورت خیر