مشاوره حقوقی رایگان - مرخصی 9 ماهه زایمان

سلام
به دیوان عدالت دادخواست دادم برای اجرای مرخصی 9 ماهه زایمان و دادنامه برای من ارسال شد که معنی متن را متوجه نمیشوم لطفا برای من توضیح بدین آیا موافقت شده ؟

با بررسی مفاد دادخواست تقديمی وضمائم آن نظر به اينکه ممانعت ازاجرای مفاد تبصره 2 اليحه قانونی اصالحيه قوانين تنظيم قوانين جمعيت خانواده
مصوب 29/2/92 پس از رسيدگی و صدور رأی درماهيت امر موجب ورود خسارت فراهم می گردد با احراز فوريت و ضرورت امر مستندا به مواد 34 و 35 قانون تشکيلات و آيين دادرسی ديوان عدالت اداری مصوب 1392 دستور موقت مبنی بر توقف عمليات اجرائی تا تعيين تکليف قطعی شکايت صادر و اعلام می گردد. قرار صادره قطعی می باشد.

پاسخ ها :

سونيا  كشاورز

سونيا كشاورز :

استان :

دستور موقت برای خواسته شما صادر گردبده