مشاوره حقوقی رایگان - بنام کردن منزل مرد به همسرش

سلام ده سال پیش شوهرم نصف پول خانه ای را که من قصد خریدش را داشتم بعنوان 15 سال زحمتی که شاغل بودم به من داد و خانه را بنام من کرد الان درخواست طلاق داده ام و ایشان بدروغ گفته منزل را بنام همسرم کردم که طلبکارهایم از من بجای طلبهایشان نگیرن چون سال هشتاد بعلت ورشکستگی زندان بودن و تمام اعضای خانواده اش را شاهد معرفی کرده ایا راه بجایی میبرد در ضمن من شکایت خلع ید کردم و ایشان محکوم شدن او هم شکایت ابطال سند داده بود در خواستش رد شد و حالا که رای ب نفع من صادر شده تجدید نظر دادن و شاهد معرفی کرده

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام به نظر می رسد شکایت ایشان با روشی که مطرح کردند مورد پذیرش قرار نمی گیرد اما روشهای دیگری برای این کار وجود دارد. در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید

پرسشگر :

اعتراضشان رد شد باز با همین تفاسیر که شاهد وسوگند میخورن شکایت کرده ومن الان درخواست حکم رو دادم وباید در عرض ده روز تخلیه کنند ولی شوهرم باز شکایت کرده ایا راه بجایی میبرند؟

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
نتیجه قابل پیش بینی نمی باشد و باید پرونده به صورت کامل بررسی شود.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

همسر می تواند از باب اثبات هبه و رجوع از هبه اقدام نماید اگر از باب صوری بودت به نتیحه ای نرسد از باب هبه بودن امکان پذیر است.

ریحانه طیاری اسبفروشانی

ریحانه طیاری اسبفروشانی :

سلام ابطال نتیجه ندارد ولی طرق دیگری برای همسر وجود دارد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
خیر بعید است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اثبات معامله صوری با شوهرتون است و نامبرده باید ادعای خود را ثابت کند.
به نظر دادگاه ادعای وی را نمی پذیرد

یک وکیل

سلام احتمال تایید رای صادره بیشتر هست