مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بابت ملک

سلام وقت بخیر. من سال 97زمینم که ساخت نکرده بودم زدم بنام همسرم سال 99خواستم ساختش کنم ازش گرفتم زدم بنام خودم ولی الان دچار مشکل شدیم شاکیم شده با قولنامه ای که سال 97زدم بنامش در صورتی که سال 99زده بنامم در بنگاه قولنامه دارم و دو وکیل گرفته ایا میتونه شدنی هس

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر وکالتنامه ای داده باشید بعد از ثبت ان ملک به نام شما، باطل میشود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اصولا خیر ولی متن مبایعه نامه باید بررسی شوند تا پاسخ دقیق دریافت کنید می توانید تماس بگیرید و از طریق پنل ارسال مدارک اقدام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدارک سال 97 را داشته باشید کاری نمی تواند انجام دهد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است حتما وکیل دادگستری اختیار نمایید